jueves, 28 de octubre de 2010

CON EL MURO A DOS DEDOS

28/10/2010
AMPOSTA. Hacía tiempo que no iba por la ruta de hoy y la verdad tenía ganas. Acomulando horas a un ritmo constante me he quedado cerca de chocarme con el muro, suerte de unas naranjas ¡¡¡que he pillao por ai¡¡¡.
Llego con 102km 3h11' 125ppm 79rpm +700m.


La ruta de hoy con continuos repechos.

4 comentarios:

  1. ya empieza la época de la naranjas, ya no hace falta echarse comida...jijiji. Bueno, salvo que estés en Madrid, que aquí no tienen nada gratis... ni las naranjas!

    un saludo!!!

    ResponderEliminar
  2. Pues por collserola como no te comas un madroño vas apañao!!

    Por cierto, las bielas se rompen por desgaste y no hacer mantenimiento kuando toca, bueno y un poco de fuerza bruta,je,je..

    saludos!!

    ResponderEliminar
  3. hola josep
    Estava jo mirant el teu blog i he vist la taula però no la tens per veure-la més aprop, tinc el dubte dels numeros de la primera fila son amb les sabates incloses i fas la medició o amb el peu nú.Jo porto biela 172,5 cms i em van recomanar aquest mida perque basculava la pelvis en un estudi biomecanic i de moment vaig fent (aquest anys probo el q-ring de rotor per no partir tan del genolls)
    L'estudi potser s'hauria de ampliar amb un estudio biomecanic i amb les noves tecnologies sempre sorten estadistiques noves e informacions mes recent que del 2006 .
    gracies per mira el blog

    salut

    popriu

    ResponderEliminar
  4. Jesus sí que hay una cosa gratis en Madrid, ¿sabes lo que es? pegar una meadilla dentro del Retiro, pero que no te pillen jejeje¡¡¡

    Karpas que yo sepa las bielas no se pueden engrasar en todo caso el pedalier. O sea que algo hay de fuerza bruta.

    Jordi és sense calçat. L'expressió que utilitzes, esta de vaig fent¡ no m'agrada, es o vaig be o no.
    Els Qring no t'arreglarán el problema, la publicitat aquesta de Rotor no es com diuen. Jo he probat els Qring i la veritat, penso que això no val per rés, sempre estàs amb càrrega constant i d'aquesta manera si tens un problema te'l fa més gran, no pots rodar suau sempre vas a trompicons i als genolls no els ho fa gens de gràcia.
    Si tens algún dubte m'envies un correu i em preguntes el que vulguis.
    Segur que't poso fi als dubtes que tens.
    Adéu.

    ResponderEliminar